Stevige concurrentiepositie Greenport Westland

Verduurzaming energiegebruik Greenport Westland

Innovatief aardwarmteproject

2 geothermieprojecten in bedrijf, beide op op 2,3 km. diepte


#
Aansluitingen Kasteelweg op warmtenet Trias Westland
12 jun. 2020 11:55
In totaal is binnen 8 maanden 4 kilometer van de aanleg van het warmtenet gerealiseerd: van ontwerp, afstemming, leveren materiaal tot aan de realisatie. Menige meters aan warmteleidingen zijn inmiddels aangelegd op het Royal Flora Holland terrein. Na het verwarmen van de leidingen en het maken van de verbindingen gaat het leidinggedeelte vanaf de Kasteelweg tot aan het Royal Flora Holland terrein in bedrijf. Daarmee is het mogelijk deelnemers op de Kasteelweg aan te sluiten. De komende maanden staan de aansluitingen van Van Veen, Dynaplant, Holstein Flowers en Varekamp de Zeeuw op het warmtenet van Trias Westland ingepland.
Lees meer
#
Logische route zorgt voor nieuwe deelnemers
12 jun. 2020 11:51
Wanneer een warmteleiding vlak voor de kassen langsloopt is het logisch ook een aansluiting te realiseren. Het ‘verdichten’ van het warmtenet is voor aangrenzende glastuinbouwondernemers aan de tracés interessant, omdat de aansluitleiding relatief kort is en daarmee de investering vanuit het project laag. Het is een win-win situatie voor beide partijen.
Lees meer
#
Start plaatsen conductors Trias Westland 2
17 apr. 2020 14:41
Deze week zijn de werkzaamheden voor het plaatsen van de conductors voor Trias Westland 2 gestart.
Lees meer
#
Virtuele tour aardwarmteproject Trias Westland
17 apr. 2020 09:54
Via een virtual reality tour wandel je zo de machinekamer van het aardwarmteproject Trias Westland binnen.
Lees meer
#
Stap in verduurzaming: zon op dak Trias Westland
27 mrt. 2020 16:41
Terwijl de zon volop schijnt is het dak van het pompgebouw van Trias Westland voorzien van zonnepanelen. Daarmee wordt groene stroom opgewekt. Zo zorgt Trias Westland ervoor dat zij haar bedrijfsvoering verduurzaamd.
Lees meer