Stevige concurrentiepositie Greenport Westland

Verduurzaming energiegebruik Greenport Westland

Innovatief aardwarmteproject

2 geothermieprojecten in bedrijf, beide op op 2,3 km. diepte


#
Samenwerken voor een optimale exploitatie Trias Westland
19 mrt. 2021 14:49
Liron Duijvestijn gaat ondernemen, niet bij Trias Westland, maar in het familiebedrijf Duijvestijn Tomaten. De afgelopen jaren is hij vanuit het team een bekend gezicht geworden. Liron is na zijn studie bedrijfseconomie bij Trias Westland binnengekomen, op zoek naar dynamiek.
Lees meer
#
Aanleg warmtenet Trias Westland in beeld
18 mrt. 2021 14:33
Vanaf de Hofstraat en wordt het warmtenet verder uitgebreid tot aan Westland Infra medio 2021. Bij verschillende deelnemers langs het tracé zijn alvast warmtewisselaars geplaatst: Overgaag, van der Linden, Redkes en Duijvestein.
Lees meer
#
Update werkzaamheden aanleg warmtenet Trias Westland
17 feb. 2021 09:41
Vanwege de vorst en sneeuw zijn de werkzaamheden voor de aanleg van het warmtenet 1,5 week vertraagd in uitvoering. Vanaf maandag 15 februari zijn de werkzaamheden weer gestart en worden deze vervolgens opgeschaald. De ingeplande verkeersomleidingen en afsluitingen zijn in overleg met gemeente Westland aangepast.
Lees meer
#
Timelapse gestuurde boogboring
23 dec. 2020 09:35
"We werken met verschillende disciplines samen om deze bijzondere gestuurde boogboring voor Trias Westland uit te voeren. Naast deze boring hebben we ook een aansluiting voor Royal FloraHolland gerealiseerd waarmee het Westland weer een stukje duurzamer wordt."
Lees meer
#
Bijzondere boogboring warmtenet Trias Westland
24 nov. 2020 12:48
Met een unieke boogboring vervolgt het warmtenet Trias Westland zijn weg richting Westland Infra. Het is uitzonderlijk, een gestuurde boogboring van 160 meter lang. De gestuurde boogboring bestaat uit leidingdelen die niet recht zijn. De leidingen zijn voor het intrekken mechanisch voorgebogen.
Lees meer