Stevige concurrentiepositie Greenport Westland

Verduurzaming energiegebruik Greenport Westland

Innovatief aardwarmteproject

1 geothermieproject in bedrijf en 1 geothermieproject in realisatie, beide op op 2,3 km. diepte


#
Stap richting realisatie Trias Westland 2
3 mrt. 2020 17:57
Met het ondertekenen van het contract met VB voor de bovengrondse installaties is de realisatie van Trias Westland 2 weer een stap dichterbij.
Lees meer
#
“Zelfs de hommels gedijen goed bij het gebruik van aardwarmte"
16 jan. 2020 16:49
“Zelfs de hommels gedijen goed bij het gebruik van aardwarmte”. In de 2,5 hectare kassen vol gele, oranje en rode tomaten vliegen deze beestjes dagelijks rond als natuurlijk bestrijdingsmiddel. Sinds een half jaar worden de kassen verwarmd met aardwarmte van Trias Westland. Kees heeft een aansluiting met een capaciteit van 0,5 MW. Hij houdt dagelijks bij hoe de energievoorziening verloopt en hoe hoog zijn retourtemperatuur is.
Lees meer
#
Trias Westland half jaar in bedrijf
16 jan. 2020 16:01
De aardwarmtebron Trias Westland is zo’n half jaar in bedrijf. Genoeg reden om op te halen hoe het gaat: hoe verloopt de exploitatie, de levering van warmte en het contact met de deelnemers? Nico Tielens neemt ons mee! 
Lees meer
#
Samen met deelnemers op zoek naar optimalisaties
16 jan. 2020 14:43
Hoe kunnen we onze aardwarmtebron Trias Westland zo optimaal mogelijk benutten? Samen met deelnemers zijn we op zoek gegaan naar optimalisaties.
Lees meer
#
Handelsplatform Trias Westland op BNR
12 dec. 2019 11:52
Marktplaats voor aardwarmte? Glastuinbouwondernemers aangesloten op de aardwarmtebron van Trias Westland kunnen sinds kort onderling warmte verhandelen via een speciaal handelsplatform. Genoeg reden voor het Ondernemersplatform van BNR om vragen te stellen aan Marco van Soerland.
Lees meer