Stevige concurrentiepositie Greenport Westland

Verduurzaming energiegebruik Greenport Westland

Innovatief aardwarmteproject

2 geothermieprojecten in bedrijf, beide op op 2,3 km. diepte


#
Update werkzaamheden aanleg warmtenet Trias Westland
17 feb. 2021 09:41
Vanwege de vorst en sneeuw zijn de werkzaamheden voor de aanleg van het warmtenet 1,5 week vertraagd in uitvoering. Vanaf maandag 15 februari zijn de werkzaamheden weer gestart en worden deze vervolgens opgeschaald. De ingeplande verkeersomleidingen en afsluitingen zijn in overleg met gemeente Westland aangepast.
Lees meer
#
Timelapse gestuurde boogboring
23 dec. 2020 09:35
"We werken met verschillende disciplines samen om deze bijzondere gestuurde boogboring voor Trias Westland uit te voeren. Naast deze boring hebben we ook een aansluiting voor Royal FloraHolland gerealiseerd waarmee het Westland weer een stukje duurzamer wordt."
Lees meer
#
Bijzondere boogboring warmtenet Trias Westland
24 nov. 2020 12:48
Met een unieke boogboring vervolgt het warmtenet Trias Westland zijn weg richting Westland Infra. Het is uitzonderlijk, een gestuurde boogboring van 160 meter lang. De gestuurde boogboring bestaat uit leidingdelen die niet recht zijn. De leidingen zijn voor het intrekken mechanisch voorgebogen.
Lees meer
#
Trias Westland sluit 6 extra deelnemers aan op eerste aardwarmtebron
29 okt. 2020 16:55
Vanaf deze week worden ook de calla’s, lelies, tomaten, gerbera’s en cyclamen van Dynaplant, Van Schie, Sonneveld, Varekamp de Zeeuw en van Veen Gerbera’s duurzaam verwarmd met aardwarmte van Trias Westland.
Lees meer
#
Well test video
14 okt. 2020 09:42
De well test in de productie- en injectieput is goed verlopen en succesvol afgerond. De resultaten zijn boven verwachting goed. De test in de productieput toonde een productiecapaciteit aan van minimaal 15MWth.
Lees meer