Stevige concurrentiepositie Greenport Westland

Verduurzaming energiegebruik Greenport Westland

Innovatief aardwarmteproject

1 geothermieproject in bedrijf en 1 geothermieproject in realisatie, beide op op 2,3 km. diepte


#
Voorbereidende civiele werkzaamheden Trias Westland 2 afgerond
27 mrt. 2020 15:16
Met het schoonmaken en de laatste asfaltwerkzaamheden op het terrein van de aardwarmtecentrale aan de Lange Broekeg 70B zijn de voorbereidende civiele werkzaamheden voor het tweede geothermiedoublet van Trias Westland onlangs afgerond.
Lees meer
#
7 telekranen klaar voor actie
16 mrt. 2020 09:00
In het donker, net na zonsondergang, staan 7 telekranen in een rij opgesteld en klaar voor actie. De komende 4,5 uur wordt door middel van een boring het warmtenet van Trias Westland verder uitgebreid.
Lees meer
#
Stap richting realisatie Trias Westland 2
3 mrt. 2020 17:57
Met het ondertekenen van het contract met VB voor de bovengrondse installaties is de realisatie van Trias Westland 2 weer een stap dichterbij.
Lees meer
#
“Zelfs de hommels gedijen goed bij het gebruik van aardwarmte"
16 jan. 2020 16:49
“Zelfs de hommels gedijen goed bij het gebruik van aardwarmte”. In de 2,5 hectare kassen vol gele, oranje en rode tomaten vliegen deze beestjes dagelijks rond als natuurlijk bestrijdingsmiddel. Sinds een half jaar worden de kassen verwarmd met aardwarmte van Trias Westland. Kees heeft een aansluiting met een capaciteit van 0,5 MW. Hij houdt dagelijks bij hoe de energievoorziening verloopt en hoe hoog zijn retourtemperatuur is.
Lees meer
#
Trias Westland half jaar in bedrijf
16 jan. 2020 16:01
De aardwarmtebron Trias Westland is zo’n half jaar in bedrijf. Genoeg reden om op te halen hoe het gaat: hoe verloopt de exploitatie, de levering van warmte en het contact met de deelnemers? Nico Tielens neemt ons mee! 
Lees meer