Stevige concurrentiepositie Greenport Westland

Verduurzaming energiegebruik Greenport Westland

Innovatief aardwarmteproject

2 geothermieprojecten in bedrijf, beide op op 2,3 km. diepte


#
Trias Westland in Westland Report
22 apr. 2021 16:25
Een aflevering van Westland Report die in het teken staat van duurzaamheid en duurzame energie met Trias Westland in beeld.
Lees meer
#
Royal FloraHolland aangesloten op warmtenet van Trias Westland
6 apr. 2021 11:52
Royal FloraHolland, één van de drie initiatiefnemers van Trias Westland, is nu aangesloten op het warmtenet. Het duurzaam verwarmen van de locatie in Naaldwijk is een stap op weg naar de ambitie van Royal FloraHolland om CO2-neutraal energieverbruik te realiseren.
Lees meer
#
Verkeersmaatregelen Dijkweg – Nieuweweg verlengd tot en met 10 juni
30 mrt. 2021 14:33
De verkeersomleiding voor de Dijkweg – Nieuweweg blijft tot en met 10 juni 2021 gehandhaafd. De Nieuweweg is tot en met 10 juni aanstaande afgesloten voor het auto en vrachtverkeer vanwege de werkzaamheden aan het warmtenet. De verkeersomleiding en afgesloten wegen zijn met verkeersborden langs de weg aangegeven. Bestemmingsverkeer zoals woningen en bedrijven blijven bereikbaar. Het aangrenzende bedrijventerrein en Autobedrijf Wittebrug is en blijft bereikbaar in deze periode via de Veilingweg.
Lees meer
#
Wisseling bestuur Trias Westland: terugblik en vooruitblik
19 mrt. 2021 15:02
Martin Uittenbroek, Marcel van der Knaap en John Overgaag. Wat hebben zij met elkaar gemeen? Het zijn glastuinbouwondernemers in het Westland met een drive voor duurzaamheid en bestuursleden van de coöperatie Trias Westland. We stellen de nieuwe bestuursleden voor, blikken terug én kijken vooruit.
Lees meer
#
Warmtenet Trias Westland sluit 4 nieuwe deelnemers aan
19 mrt. 2021 14:59
Vanaf eind februari maken nog eens 4 kwekers: Zwinkels, Ammerlaan-Sosef, Van Steekelenburg en Kwekerij Westpoel gebruik van aardwarmte van Trias Westland.
Lees meer