Stevige concurrentiepositie Greenport Westland

Verduurzaming energiegebruik Greenport Westland

Innovatief aardwarmteproject

2 geothermieprojecten in bedrijf, beide op op 2,3 km. diepte


#
“We zijn een soort ‘big brother’ als procesoperators bij Trias Westland”.
1 jul. 2021 17:30
Met drie man sterk zijn zij de ogen en oren op de aardwarmtelocatie Trias Westland. De procesoperators bij Trias Westland zijn de mensen achter het systeem. Maak kennis met Herman, Humphrey en Dario.
Lees meer
#
Werk in beeld: terugplaatsen ESP-pomp
31 mei 2021 14:33
Met het terugplaatsen ESP-pomp in de productieput van het tweede aardwarmtedoublet Trias Westland zijn we weer dichter bij het in bedrijf nemen van het tweede doublet.
Lees meer
#
Vewin neemt Industriestandaard Duurzaam Putontwerp in ontvangst
10 mei 2021 10:09
Hans de Groene, directeur Vewin nam 6 mei 2021 de Industriestandaard Duurzaam Putontwerp in ontvangst van Frank Schoof, bestuurslid van Geothermie Nederland en Jorien Schaaf, Teamlead Technology Geo-energy bij EBN. Tijdens de ontvangst bij geothermieproject Trias Westland spraken de aanwezigen over hetgeen nodig is in het belang van de bescherming van grondwater en de inspanningen die de geothermiesector verricht om aardwarmte veilig te kunnen winnen.
Lees meer
#
Trias Westland in Westland Report
22 apr. 2021 16:25
Een aflevering van Westland Report die in het teken staat van duurzaamheid en duurzame energie met Trias Westland in beeld.
Lees meer
#
Royal FloraHolland aangesloten op warmtenet van Trias Westland
6 apr. 2021 11:52
Royal FloraHolland, één van de drie initiatiefnemers van Trias Westland, is nu aangesloten op het warmtenet. Het duurzaam verwarmen van de locatie in Naaldwijk is een stap op weg naar de ambitie van Royal FloraHolland om CO2-neutraal energieverbruik te realiseren.
Lees meer