Stevige concurrentiepositie Greenport Westland

Verduurzaming energiegebruik Greenport Westland

Innovatief aardwarmteproject

2 geothermieprojecten in bedrijf, beide op op 2,3 km. diepte


#
Nieuwbouwwoningen Lierkwartier aangesloten op warmte Trias Westland
23 feb. 2022 17:41
Vanaf januari 2022 zijn de eerste woningen van het Lierkwartier Op de Akker aangesloten op de warmtebron van Trias Westland. De komende maanden worden de nieuwbouwwoningen gefaseerd opgeleverd en aangesloten.
Lees meer
#
Trias Westland leert van calamiteit en levert nu weer volop warmte.
23 feb. 2022 16:45
“Nee, een vergelijkbare calamiteit kan niet opnieuw gebeuren”, stelt Marco van Soerland, directeur van het geothermiebedrijf Trias Westland. Hij kijkt terug op een calamiteit begin september...
Lees meer
#
Trias Westland: weer in bedrijf
11 jan. 2022 10:30
Trias Westland is weer in bedrijf, zowel het eerste als tweede doublet. De aardwarmtewinning van Trias Westland in Naaldwijk is vanaf woensdag 22 december gefaseerd opgestart.
Lees meer
#
Trias Westland springplank voor Warmtesysteem Westland
14 okt. 2021 09:17
Woensdag, 13 oktober, is het ingebruiknemen van Trias Westland samen met de telers en Jan-Kees Goet, secretaris-generaal LNV en Sandor Gaastra, directeur-generaal EZK bekrachtigd.
Lees meer
#
Update onderzoek Trias Westland
16 sep. 2021 09:09
Vrijdag 10 september jongstleden hebben overdag onderhoudswerkzaamheden plaatsgevonden. Bij de inbedrijfstelling na afronding van die werkzaamheden heeft een bovengrondse leiding het begeven. Er is gestart met het onderzoeken van de aard en de oorzaak van het incident.
Lees meer